Rulada cu crema de branza si portocala

de daniastefania in Prajituri, 23 Aug 2015 | 2874 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita cacao
  • Un praf de sare

Pentru crema:

  • 200 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • Sucul de la 1 portocala
  • 1 plic gelatina
  • Zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de branza si portocala:

Prima data vom face blatul. Separam ouale. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le mixam cu zaharul, pana se deschid la culoare. Adaugam peste galbenusuri, albusurile, amestecand usor cu lingura de lemn. Apoi adaugam faina si cacao. Amestecam bine totul. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de 10 minute.

Apoi scoatem blatul din cuptor si il rulam foarte strans. Lasam sa se raceasca. In acest timp pregatim crema. Amestecam branza cu zaharul si cu sucul de portocale. Gelatina o punem la inmuiat in putina apa rece, apoi o dizolvam intr-o lingura de apa fierbinte si o adaugam peste branza. Dam crema la rece doua ore. Apoi punem crema peste blat si rulam cu grija. Dam rulada o ora la frigider. Apoi pudram cu zahar pudra si servim. Pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de branza si portocala" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de cocos