Rulada cu crema de lapte praf

de Miha in Prajituri, 9 Ian 2010 | 40043 vizualizari

COMENTARII (25)

rivka 1

09.01.2010, 14:55

luminita20_2006 1

09.01.2010, 14:59

mmm ce bunate ai facut

Rocsi 1

10.01.2010, 04:59

foarte buna.....

ionix 1

10.01.2010, 21:39

imi place foarte mult cum arata crema aia...

Michelle 1

10.01.2010, 22:45

arata demential

Teo 1

10.01.2010, 23:05

negresit ,zilele acestea o testez.

Dori 1

29.01.2010, 21:38

Am facut-o eu... a iesit foarte buna... !!!!!

Miha 1

29.01.2010, 22:04

ancuta 1

30.01.2010, 23:41

buna miha
ce faci hatnicutooo
ce bine arata !!! mie imi place ff mult laptele praf il manac cu lingurita sotul rade de mine
asa ca o sa o incerc ff curand am vazuto si pe blogul tau
felicitarii!!

ancuta 1

30.01.2010, 23:42

Miha 1

31.01.2010, 00:08

Multumesc Ancuto!

ionela2682 1

08.02.2010, 14:04

vai vai!

ionela2682 1

08.02.2010, 14:07

acu o scot la imprimanta sa o am la indemana!mersi!

Miha 1

08.02.2010, 17:11

Cu placere!

ionela2682 1

13.02.2010, 20:48

azi am pus in aplicare reteta ta a iesit super la gust dar am vut o problema ;crema mi-a iesit cam moale nu stiu unde am gresit sa fie oare de la sirop ca nu l-am lasat sa scada mai mult?

Miha 1

13.02.2010, 22:32

Sau poate de la laptele praf. De care ai folosit? Crema este molicica, dar se intareste foarte bine dupa cateva ore la frigider.

ionela2682 1

14.02.2010, 09:10

am gasit numai de la dr oetker ,dar si la frigider tot asa a ramas! oricum la gust e foarte buna , o sa caut si alt lapte praf si o voi incerca!

adinaciosescu 1

17.02.2010, 01:11

laptele praf de bebe nu e bun?Mi-a ramas de la nazdravanul meu si nu stiu ce sa fac cu el.
oricum reteta e super

Miha 1

17.02.2010, 09:25

Ionela, laptele de la dr Oetcher este foarte bun. Nu stiu de ce a ramas moale crema. Poate ceasca ta o fi fost mai mare decat a mea.

Miha 1

17.02.2010, 09:28

Adina, din experienta mea nu recomand laptele praf de bebe la ciocolata de casa. Nu se intareste asa cum ar trebui. Dar la reteta asta cum nu trebuie sa fie crema foarte tare poti incerca. Eventual cu jumatate din cantitati.

crisadi 1

30.11.2010, 19:15

nu stiu cum ati rulat-o voi , dar mie mi s-a lipit toata partea de deasupra prajiturii de hartie si cand am desfacut-o pt a o umple mi-a fost f greu si chiar s-a rupt. deci a fost un fiasco total. sa vedem totusi la gust cum e ??!!!

Miha 1

30.11.2010, 21:19

Crisadi, hartia de copt ai presarat-o cu zahar? Acesta se pune tocmai pentru a preintampina ceea ce ti s-a intamplat. Poate blatul a fost prea moale (mai trebuia copt) si daca l-ai mai tinut rulat atunci s-a inmuiat si mai tare si atunci evident ca s-a lipit.
Imi pare rau ca nu ti-a iesit, poate macar de gust vei fi multumita.

elena1988 1

08.03.2011, 09:08

Lau 1

09.12.2011, 07:59

Miha 1

09.12.2011, 21:56

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri cu mere si ciocolata