Rulada cu crema de lapte praf

de Miha in Prajituri, 9 Ian 2010 | 40017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 3 linguri Nesquik
  • Crema:
  • 1 ceasca apa
  • 1 cana zahar
  • 100 g unt
  • 150 g lapte praf
  • 50 g nuca de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de lapte praf:

Blat:

Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare dupa care incorporam treptat faina si cacaoa amestecand de jos in sus.

Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu, timp de 10-15 minute.

Blatul copt se rastoarna pe o hartie de copt tapetata cu zahar si se ruleaza cu grija.

Crema:

Se fierbe apa cu zaharul pana se leaga siropul.

Se da deoparte, se adauga untul si se amesteca pana se topeste. Se adauga apoi laptele praf si nuca de cocos.

Crema rezultata se intinde in strat uniform peste blatul racit, se ruleaza din nou, se tavaleste prin nuca de cocos si se da la rece pentru cateva ore.

Aceasta este rulada folosita la Tortul Ioana, dar o puteti servi si separat. Este un desert cu care, cu siguranta, va veti incanta musafirii. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de lapte praf" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu banane si budinca de vanilie