Rulada cu masline

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2011 | 17409 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul de rulada:
  • 5 oua
  • 70g faina
  • 20g amidon alimentar
  • 100g maioneza
  • 75g unt
  • sare
  • piper
  • masline negre rondele
  • patrunjel verde
  • Pentru umplutura:
  • 450g crema de branza Almette cu smantana
  • 150 g sunca presata
  • 1 ardei colcorat(rosu,verde sau galben)
  • sare si piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu masline:

Blatul: Spargem 5 oua intr-un castron si mixam foarte bine, pana obtinem o spuma, in care adaugam untul, maioneza si condimentam cu sare si piper mixand din nou pana ce toate ingredientele se inglobeaza complet. In compozitia rezultata adaugam faina, amidonul si incepem sa mixam din nou, astfel obtinem compozitia finala. Tapetam tava (eu am folosit-o pe cea a cuptorului) si turnam compozitia niveland usor cu o spatula. Pe toata suprafata compozitiei punem randuri de masline si ici colo cuiburi de patrunjel proaspat tocat marunt.. Introducem tava la cuptor(incins la 180 grade) si-l lasam 10 minute.

In timp ce se coace blatul, luam un prosop si-l umezim putin. Dupa ce blatul s-a copt, il scoatem din cuptor, foarte rapid punem deasupra tavii un tocator mare de lemn, intoarcem tava si scoatem blatul pe tocator, apoi,fara sa-l rupem il infasuram strans in prosop, lasandu-l asa pana se raceste complet.

Pregatim umplutura astfel: intr-un bol punem crema de branza, adaugam ardeiul gras tocat marunt, sunculita in cubulete, condimentam cu sare si piper, apoi amestecam totul pana obtinem o compozitie omogena.

Cand s-a racit complet intindem o foaie de ceolofan, punem blatul, intindem compozitia si rulam cu grija. Lasam la rece cateva ore si servim cu placere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

corina241 1

01.12.2011, 15:52

primiti amandoua

mirela0911 1

01.12.2011, 17:25

ce bunatate ai facut

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:29

cred ca este tare buna rulada

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu oua cu sos de rosii - Oija (Tunisia)