Rulada de biscuiti cu cocos

de ela in Dulciuri, 16 Dec 2011 | 4227 vizualizari

 

am tot vazut rulada asta ,asa ca am spus sa o incerc si eu....pozele nu sunt asa de reusite pentru ca sunt facute seara...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti populari
  • 500 ml lapte,aproximativ
  • 15 linguri zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat bourbon
  • 50 gr fistic
  • 150 gr cocos
  • 4linguri cacaoa neagra
  • 1esenta rom fiola
  • 1pachet unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de biscuiti cu cocos:

Untul trebuie lasat la temperatura camerei cateva ore.

Fierbem laptele,adaugam esenta de rom,10 linguri de zahar pudra,un zahar vanilat apoi cacaoa si lasam sa dea cateva clocote,amestecand mereu.

Biscuitii ii macinam in robotul de bucatarie cu fisticul,apoi amestecam cu sosul pregatit si amestecam bine pana obtinem un aluat pe care putem sa il modelam usor.Amestecam treptat laptele pana observam ca aluatul este destul de moale(poate sa ne mai ramana lapte).

Untul trebuie sa fie cat mai moale pentru a-l putea freca cu restul de zahar,zaharul vanilat ramas si nuca de cocos.

Pe o folie punem jumate din compozitia de blat pe care o modelam in forma de dreptunghi si peste care punem jumatate din compozitia de crema pe care o apasam bine pentru a se lipi de blat.Rulam ca pe o rulada si o legam strans la capete si dam la rece peste noapte.Dam jos folia si taiem bucati putin mai late.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de biscuiti cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (21)

Rocsi 1

17.12.2011, 22:49

delicioasa acesta rulada!!

ela 1

18.12.2011, 13:18

multumesc tuturor

MotanLaOale 1

18.12.2011, 23:28

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu biscuiti