Rulada de biscuiti cu crema de cocos

de stratulatgeorgiana in Prajituri, 1 Feb 2014 | 14715 vizualizari

 

Acum exersez retetele de pe Bucataras.ro

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 500 gr biscuiti,
  • 3 linguri cacao,
  • 2 cani de lapte,
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 fiola rom
  • Crema:
  • 1 pachet unt
  • 200 gr fulgi de cocos,
  • 3 plicuri zahar vanilat,
  • 200 gr zahat pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de biscuiti cu crema de cocos:

Se macina la robot biscuitii, apoi se adauga cacao, esenta de rom, zahar si se inmoaie cu lapte pana devine ca o coca sa o putem intinde. Astfel compozitia optinuta se aseaza intre 2 folii alimentare si se ruleaza.

Intre timp se face crema amestecand spuma untul cu zaharul si vanilia apoi se adauga si fulgii de cocos. Peste blatul intins se aseaza crema si apoi se ruleaza cat mai strans si frumos posibil. Se lasa la frigider cel putin 4-6 ore.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de biscuiti cu crema de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Merisor 1

01.02.2014, 16:52

Buna!

Micutza Luana 1

01.02.2014, 17:28

Rocsi 1

01.02.2014, 20:16

Este o rulada foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert rulada de biscuiti cu nuca de cocos