Rulada de cascaval

de dakris in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2012 | 42019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g cascaval
  • 5 felii muschi file afumat
  • 1 fir ceapa verde
  • cateva masline
  • ½ ardei capia rosu
  • cateva fire marar
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingura branza cu smantana Fagaras
  • 1 lingura ceva fin Delaco
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval:

Cascavalul cu tot cu ambalaj se pune intr-o cratita cu apa clocotita. Se opreste focul, se pune capacul si se tine cateva minute pana ce acesta se inmoaie. Se desface ambalajul si se varsa cascavalul moale pe o hartie pentru copt ori celofan si se intinde cu facaletul. Adaugam umplutura formata din ingredientele tocate marunt plus untul si branzeturile si se ruleaza ajutandu-ne de hartia de copt. Se introduce la frigider si se portioneaza dupa 2-3 ore.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Patricia Iordache 1

11.03.2013, 18:13

Multumesc pentru idee! La favorite cu ea

madi_marin 1

11.03.2013, 20:50

suuuper!

reisnaor_2006 1

07.04.2014, 18:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

ieri la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de cascaval