Rulada de pui

de cec in Pui, 17 Mai 2011 | 19566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati piept pui 
  • 6 oua 
  • 2-3 morcovi
  •  200g ciuperci 
  • 150g mozzarella 
  • 50g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

 am facut doua omlete cu ciuperci si morcov (am calit ciupercile taiate destul de marunt, am adaugat si morcovul si dupa ce s-au inmuiat am adaugat ouale batute cu sare)

 am taiat si batut pieptul, i-am condimentat (sare, piper), am feliat mozzarella

 am luat cate o bucata de piept am dat pe razatoare cate putin cascaval, am pus cate o bucata de omleta, cate 2-3 feliute de mozzarella, am rulat, am legat cu ata si am pus in tava, am pus o cana de apa apoi am bagat in cuptor la temperatura potrivita spre mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui umplut