Rulada din omleta a la Dana

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2010 | 18256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • masline
  • branza proaspata de vaca
  • 4 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta a la Dana:

Amestecam ouale cu smantana si condimentele, atat cat sa se omogenizeze compozitia,nu mai mult.

Turnam compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt sau ulei.

Punem deasupra maslinele feliate si patrunjelul.

Se introduce in cuptorul incins si se lasa la copt aproximativ 20 minute.

Cand s-a rumenit putin deasupra este gata.

In timp ce omleta este la cuptor pregatim crema de branza.

Tocam marunt mararul si amestecam bine cu branza.

Dupa ce am scos omleta si am rasturnat-o cu fundul in sus ( hai gaby comenteaza si aici :P :))) punem crema de branza peste si rulam cu ajutorul hartiei de copt, lasam aa cateva minute dupa care o taiem felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta a la Dana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (59)

roxana78 1

10.08.2011, 11:08

iaami arata f bine cred ca o sa fac si eu

alinutzika 1

30.12.2011, 21:44

arata super!

teosim 1

09.01.2012, 15:31

Pentru cine i se pare complicata chestia cu intorsul cu fundul in sus ( ha,ha ),se pot face pe aragaz omletutze cat tigaia si se umplu cu crema si apoi rulate.Putin cascaval pe deasupra si...gata...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
FOCACIA