Rulada KREM A LA KREM

de ela in Prajituri, 27 Ian 2014 | 5835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • BLAT:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic praf CREME OLE CIOCOLATA DR OETKER
  • 1 praf de sare
  • CREMA:
  • 150 ml frisca lichida
  • 150 ml lapte
  • 50gr fulgi de ciocolata
  • 1 plic praf CREMA OLE VANILIE DR OETKER
  • 1 PLIC INTARITOR FRISCA
  • GLAZURA:
  • 100 gr ciocolata
  • 50 ml frisca lichida
  • 50 gr unt
  • 2 linguri lichior oua(sau alt fel daca nu aveti)
  • fulgi de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada KREM A LA KREM:

Batem albusurile cu un blat de sare,apoi adaugam treptat zaharul si mixam bine.Adaugam si galbenusurile,praful de crema si la final uleiul si omogenizam bine.Tapetam o tava mai mare cu hartie de copt(sau ungem cu unt si tapetam cu faina) in care turnam compozitia.Dam la cuptorul preincalzit cam 15minute(facem testul cu scobitoarea).Scoatem si o rulam in foaia de copt cat este inca cald blatul(sau intr-un prosop umed).
Laptele si frisca le amestecam cu praful de crema si intaritorul de frisca si le muixam pana se intareste crema.Adaugam fulgii de ciocolata si amestecam usor.
Derulam cu grija blatul,dam hartia jos si ungem blatul pe toata suprafata cu crema,apoi rulam usor la loc.
Topim ciocolata cu frisca si lichiorul,adaugam untul si lasam sa se omogenizeze bine compozitia.Turnam cu grija glazura peste rulada.Ornam dupa gust.Dam la rece cateva ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada KREM A LA KREM" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

T I M E A 1

27.01.2014, 16:40

faina treaba ai aici

xana 1

27.01.2014, 18:33

Delicioasa!!

diaconta 1

30.01.2014, 22:56

am facut si eu asa ceva si stiu ca-i tare buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada "Krem a la Krem"