Rulou de snitel cu muratura

de epurasha2bb in Pui, 19 Noi 2010 | 4030 vizualizari

 

o idee simpla dar de care ma bucur ca mi-a venit!

 

INGREDIENTE

  • 1 file piept de pui cat o palma
  • 1  ou
  • 1 castravecior murat
  • 1 graunte de usturoi
  • sare, piper
  • 1 lingura faina
  • pt.decor
  • sos de soia,
  • ridiche,
  • miez de nuca
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de snitel cu muratura:

Am batut carnea de pui, am dat cu sare si piper, am dat prin faina si ou batut si iar prin faina exact ca un snitel.Am pus in mijloc usturoiul razuit si l-am imprastiat peste tot, apoi un castravecior murat si am rulat.Am prins cu scobitori si am prajit.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de snitel cu muratura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

epurasha2bb 1

20.11.2010, 18:43

acus cxaut sa vad daca maigasesc o poza din aia... ca tot e partu retro ...poate -mi pun la avatar!

raluxas 1

21.11.2010, 11:07

portie mica, dar cred ca are un gust super bun, ...foarte frumoasa prezentarea!!!!

epurasha2bb 1

21.11.2010, 11:30

multumesc! am pozat decat un rulou taiat in 3 , adica o portie .Ce am papat eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu smantana si tarhon