Rulouri cu branza si leurda

de Lau in Lasagna, 17 Mai 2015 | 4045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de lasagna
  • 200 g telemea
  • 200 g cas
  • 200 g cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ceapa verde
  • 1 legatura leurda
  • Sos de rosii
  • 700 g rosii la conserva
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • busuioc
  • ulei
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza si leurda:

Sosul de rosii-intr-o tigaie adaugam usutoiul tocat si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca pana devine transparenta,adaugam rosiile tocate impreuna cu sucul,restul de ingrediente si lasam sa fiarba cateva min(cca 5 min).Adaugam sosul in tava unsa cu ulei.

Foile de lasagna se fierb in apa cu sare(cat sa le putem rula)

Intr-un bol adaugam branza data prin razatoare,ouale.ceapa verde tocata si leurda calita in putin ulei,condimente dupa gust si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Pe fiecare foaie o ungem cu branza rulam si adaugam in sosul de rosii.Adaugam cascaval ras deasupra si dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza si leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană