Rulouri cu cascaval,sunca si ciuperci

de irena in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2012 | 6009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 100 ml apa minerala,
  • 100 ml ulei,
  • 1/2 plic drojdie uscata,
  • 300-350 gr faina,
  • 1 praf sare.
  • Umplutura :
  • 200 gr cascaval ras,
  • 200 gr sunca presata,
  • 200 gr ciuperci,
  • 4 linguri branza Philadelphia,
  • 4 fire ceapa verde.
  • Se impart ingredintele in 4 parti ,cate o parte ptr fiecare foaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu cascaval,sunca si ciuperci:

Ingredientele ptr aluat se amesteca si se da aluatul la rece ptr 1 ora.Daca mai e nevoie se mai adauga faina ,pana aluatul devine destul de consistent, astfel incat sa poti intinde foi.

Aluatul se imparte in 4 parti si se intinde cate o foaie pe care se adauga o parte din umplutura, apoi se ruleaza si se coc timp de 30 - 35 min,in cuptorul preincalzit la 200 C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu cascaval,sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spirale cu ciuperci