Rulouri de pui in bacon

de Lau in Pui, 26 Oct 2012 | 5886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • felii de branza topita
  • felii de bacon
  • sare
  • piper
  • baia de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui in bacon:

Pieptul de pui se taie felii, dupa care fiecare felie se bate cu ciocanul de snitele

Se condimenteaza carnea, dupa care pe fiecare felie se aseza cate o felie de branza topita (optional cate o felie de ardei gras). Se ruleaza bine si la capete dupa care se ruleaza cu felia de bacon

Repetam pana terminam, asezam intr-o tava, adaugam apa, un pic de ulei si cimbru. Am acoperit tava cu folie alimetara si am dat la cuptor, iar in ultimele 5-10 minute am luat folia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu sunca si cascaval