Rulouri de vinete cu branza Brie

de CaroleCuisine in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2012 | 4688 vizualizari

 

Un aperitiv gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata (2,3) depinde cat vreti sa faceti
  • 100 g de branza.Eu am folosit branza Brie.
  • 2-3 rosii taiate cubulete
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel
  • 1 lingura cu varf de ricotta(se poate pune si smantana)
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vinete cu branza Brie:

Taiem vinetele feliute subtiri. Punem uleiul la incins intr-o tigaie (2-3 linguri de ulei). Inainte sa prajim feliutele de vinete, le stropim cu putina apa evitand astfel absoarberea uleiului. Se prajesc bine pe ambele parti.

Intre timp punem celelalte ingrediente intr-un castron,le amestecam bine pana obtinem o pasta.  Pe masa de lucru intindem putina folie de plastic, punem felita peste si o lingurita de pasta. Apoi, cu ajutorul foliei, rulam felia de vanata si o strangem bine la ambele capete. Taiem cu foafeca si scoatem usor ruloul din folie.

Le punem pe un platou si.....Pofta buna!

TIPS-URI

1

Sunt mai bune reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete cu branza Brie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vinete ( involtini di melanze )