Rulouri din cotlet de porc umplute cu ciuperci in sos de rosii si pireu de cartofi

de Alina26 in Porc, 5 Iun 2013 | 6085 vizualizari

 

Aceasta reteta o am de la sora mea!!!!!Multumesc soro a fost foarte bun! :) :) ;) >:D

 

INGREDIENTE

  • 9 bucati de cotlet de porc fara os
  • Umplutura:
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 350g ciuperci
  • 4 catei de usturoi
  • 5 fire marar
  • 5 fire patrunjel
  • Sos de rosii:
  • 2 cutii de rosii in bulion
  • 1 catel de usturoi
  • ierburi aromatice!busuioc,oregano,foi de dafin)
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de faina
  • Pireu de cartofi:
  • 15 cartofi potriviti
  • 2 pahare lapte
  • 3 lg margarina
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din cotlet de porc umplute cu ciuperci in sos de rosii si pireu de cartofi:

1.Curatam legumele si le tocam marunt.Calim ceapa impreuna cu usturoiul.Adaugam morcovii si ardeii,iar apoi ciupercile.Se pune sare,piper si se acopera cu un capac pana se fac legmle.Trebuie sa scada zeama de la ciuperci.Cand e gata adaugam mararul si patrunjelul tocat marunt.Lasati sa se raceasca.

2.Carnea o batem cu sare si putin piper.Umplem bucatile de carne si punem cam 2 linguri pentru fiecare.Le prindeti cu cate doua scobitori de fiecare.Ungeti o tava cu putin ulei si le bagati la cuptor cam 45 de minte la 180°.

3.Pregatim sosul intr-o tigaie,punem rosiile in bulion,usturoiul taiat marut,condimente si foi de dafin.Cand e aproape facut sosul il ingrosam cu faina diluata cu apa rece.Dupa 45 de minute punem sosul peste rulouri si mai lasam 10-15 minute.

4.Fierbem cartofi cu sare.Dupa ce s-a fiert ii zdrobiti cu mixerul,adaugati laptele,margarina si continuati sa mixati.Potriviti de sare.

Pofta buna!!!!!

TIPS-URI

1

Cand preparati carnea,daca va raman bucatele mici,le puteti pune in umplutura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din cotlet de porc umplute cu ciuperci in sos de rosii si pireu de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din carne de porc