Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Pieptul de pui l-am transat felii subtiri pe care le-am batut cu ciocanul de snitele. Le-am sarat si piperat. Deasupra pieptului batut bine am pus cate o felie de cascaval si o bucata de castravete murat. Am rulat bine, in asa fel incat sa nu iasa cascavalul cand le voi praji. Am imbracat rulourile in feliile de bacon, apoi le-am dat prin faina, apoi prin ouale batute, apoi prin pesmet. Le-am pus putin la prajit in ulei.
Cat se prajeau rulourile am pregatit cartofii, i-am curatat, i-am taiat evantai punand bucati de unt intre feliile taiate. Am presarat sare si piper si i-am bagat la cuptor. Au stat la cuptor pana s-au rumenit. Am uns un vas de yena cu unt, apoi am pus rulourile si le-am dat la cuptor ptr 30 min, la foc mic.
Cat au stat rulourile si cartofii la cuptor, am pregatit salata de varza
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult