Rulouri din piept de pui invelite cu prosciutto

de corina241 in Pui, 7 Oct 2010 | 12845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 7-8 felii de kaiser (sau sunculita)
  • 150g ciuperci
  • 7-8 felii cascaval
  • 1 ardei gogosar
  • mustar
  • sare piper
  • prosciutto crudo feliat

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui invelite cu prosciutto:

pieptul de pui se feliaza subtire si obtinem 7-8 bucati pe care le batem usor ca pentru snitele.

punem sare si piper dupa gust si ungem cu mustar fiecare felie de carne,apoi punem pe rand 1 felie de cascaval,una de kaiser si alta de ardei gogosar taiat fideluta,apoi cateva ciuperci taiate marunt.

''impachetam'' usor,iar la final punem imprejur o fasie de prosciutto peste ruloul format.

in cuptorul incins punem o tava cu  folie de aluminiu peste care asezam rulourile  si le lasam 30 min la 180°.se poate servi cu orice garnitura doriti.pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

eu am servit rulourile impreuna cu salata verde si cartofi gratinati(frantuzesti)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui invelite cu prosciutto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui