Rulouri din vinete

de Bunica in Mancaruri cu carne, 16 Aug 2015 | 7597 vizualizari

 

Un preparat de vară și nu numai;)

 

INGREDIENTE

  • o vânătă mare
  • un dovlecel
  • 7 felii bacon
  • 200 g.cascaval Delaco
  • condimente ”a la bunica”
  • o rosie
  • o lingură ulei pentru uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din vinete:

Vânata și dovlecelul se spală și se taie pe lungime în felii subțiri

Într-o cratiță pune la fiert apa cu sare.

Când apa clocotește adaugă feliile de dovlecel pentru 2 minute.

Scoate dovlecelul si lasă-l la răcit.

Procedezi la fel și cu feliile de vinete.

Cat stau vinetele și dovlecelul la racit pregatesti baconul și cascavalul.

Cascavalul se taie felii cât ma subtiri.

Dă drumul cuptorului pentru a se incinge la 170 grade.

Ia o tava sau un vas termorezistent și unge-l cu ulei.

Pe un tocător pune o felie de vănată,bacon,o felie dovlecel, cașcaval. Rulează cât mai strâns cu putință si fixează cu o scobitoare.

Pune rulourile în vas, felii de roșii pe margine,presară condimentele agreate și dă la cuptor pentru 40-45 minute.

Poftă bună!

 

 

TIPS-URI

1

Feliile de dovlecel și vânătă se fierb cât să se înmoie.

2

Poti folosi cascaval feliat

3

Nu am sărat preparatul ,sare din bacon si cascaval a fost suficientă ,pentru mine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute