Rulouri olandeze

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2013 | 5127 vizualizari

 

cica prin Olanda friganelele noastre ar fi si sub forma de rulouri umplute. Curioasa din fire am incercat-sunt bune!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine alba toast
  • 2 oua
  • 3 linguri pesmet
  • 50 g cascaval
  • 1 ardei rosu si 1 verde
  • ierburi aromate, sare
  • 50 g branza
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri olandeze:

Luam feliile de toart si de taiem marginile.Miezul fiind moale ca un buretel se poate rula dupa ce-l umplem cu fasiute de cascaval, ardei rosu si verde si bastonase de branza.

Ruloul se da prin ou batut cu putina sare si apoi prin pesmetul amestecat cu ierbuir aromate.Se prajesc in ulei incins.Se scurg pe servet absorbant si se servesc cu o salata verde. 

Simplu nu?

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri olandeze" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Langosi cu crema de branza, marar si ceapa verde