Salade Composee Du << Lys-De-Mer >>( salata multicolora de vara)

de RuxyRux in Salate, 25 Mar 2011 | 5662 vizualizari

 

Din capitolul " Cartea de bucate regala", o reteta de salata cu ton si legume chiar deosebita.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr orez Basmati cu bobul lung( eu am avut integral)
  • 4 oua fierte tari
  • 4 rosii
  • 1 jumatate de castravete
  • cate o jumatate de ardei rosu, verde, galben
  • 1 cutie( 250 gr) boabe de porumb
  • 150 gr masline negre fara samburi
  • 1 cutie mare de ton natur( fara ulei) 250 gr
  • 1 jumatate de mar
  • Vinegreta:
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 3 linguri otet de vin
  • 3 linguri ulei masline
  • 8 frunze de busuioc
  • 2 linguri apa optional
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salade Composee Du << Lys-De-Mer >>( salata multicolora de vara):

Taiem legumele in cubulete adaugam ouale fierte tocate, sfaramam si  tonul cu o furculita.

Amestecam totul destul de rapid. Punem la frigider.

Preparam si vinegreta cu ingredientele din reteta.

Scoatem salata de la rece si turnam vinegreta inainte de a servi.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salade Composee Du << Lys-De-Mer >>( salata multicolora de vara)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de surimi si mozzarella