Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata

de Cornelia89 in Prajituri, 21 Ian 2014 | 8392 vizualizari

 

Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti populari
  • 400 gr rahat
  • o jumatate de pachet unt
  • o jumatate pachet cacao
  • 250 ml apa
  • cocos
  • nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata:

Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata

Pun intr-o craticioara apa cu rahatul taiat cuburi mici si se lasa pana incepe sa se topeasca rahatul.Se pune cacao intr-un castron cu putina apa ca sa se omogenizeze si pui peste apa cu rahat.

Se lasa sa clocoteasca si se adauga untul si dupa aceea se adauga peste biscuiti rupti bucatele mici.Se adauga si nuca maruntita, esenta de rom.

Se lasa sa se raceasa si se pune in folie(celofan) si se ruleaza si se da la frigider.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede