Salata africana Kachumbari

de Catalina L in Salate, 18 Aug 2019 | 3259 vizualizari

 

Kachumbari este o salata populara consumata in multe tari africane ca Rwanda, Kenia, Tanzania, Uganda, Malawi si Congo.
In  India este un preparat similar care se numeste kachumber. Este compusa de obicei din rosii, ceapa si suc de agrume dar exista si alte variante ca aceasta cu castravete.
O puteti condimenta dupa gust si dorinta. Este o garnitura foarte buna pentru un gratar sau cartofi dulci .
https://www.blogulluicatalina.com/2019/08/salata-africana-kachumbari.html

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii taiate cubulete sau felii (una galbena, una verde si 8 rosii cherry)
  • 1 ceapa salota si 2 cepe verzi subtiri
  • 1 castravete taiat rondele
  • 1 piment uscat
  • coriandru proaspat
  • sucul de la 2 lamai verzi (limete)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata africana Kachumbari:

Spalati si curatati legumele.

Puneti sare si piment. Turnati peste ele sucul de lamaie.

Amestecati bine si puneti totul intr-o farfurie de prezentare.

Decorati cu coriandru.

Serviti !

Eu am servit-o cu branza ricotta sarata si carnat chorizo.

O mancare completa si buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata africana Kachumbari" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati