Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Va indemn sa incercati o salata sanatoasa, consistenta si usor de preparat.
Originea retetei vine de la cazacii din Zaporojie.
Curata sfecla si tai-o julienne si pune-o intr-un castron incapator.
Ceapa tai-o solzisori si soteaz-o in unt pana devine sticloasa si adaug-o peste sfecla.
Adauga fasolea.
Castravetii ii tai tot julienne si adauga-i in castron.
La fel procedezi si cu pieptul de pui taiat cubulete.
Adauga maioneza, amesteca bine si potriveste salata de sare si piper.
Inainte de a o servi. las-o la rece pentru 20 min.
Orneaza cu ceapa verde.
Pofta buna!
1
Daca doresti ca salata sa fie mai dietetica, inlocuieste maioneza cu sos de iaurt
2
Daca vrei, poti inlocui maoneza sau sosul de iaurt cu ulei de masline, insa gustul va fi altul.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult