Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui

de Ksenya in Salate, 17 Ian 2019 | 11490 vizualizari

 

Va indemn sa incercati o salata  sanatoasa, consistenta si usor de preparat.
Originea retetei vine de la cazacii din Zaporojie.

 

INGREDIENTE

  • 1 sfecla rosie fiarta sau coapta in cuptor
  • 150 g piept de pui, fiert, copt sau prajit
  • 1 cutie fasole rosie scursa de zeama
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 casraveti potriviti, la otet
  • 1 lingura cu varf maioneza
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • 20 grame unt
  • cateva fire ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui:

Curata sfecla si tai-o julienne si pune-o intr-un castron incapator.

Ceapa tai-o solzisori si soteaz-o in unt pana devine sticloasa si adaug-o peste sfecla.

Adauga fasolea.

Castravetii ii tai tot julienne si adauga-i in castron.

La fel procedezi si cu pieptul de pui taiat cubulete.

Adauga maioneza, amesteca bine si potriveste salata de sare si piper.

Inainte de a o servi. las-o la rece pentru 20 min.

Orneaza cu ceapa verde.

Pofta buna!

 

 

 

TIPS-URI

1

Daca doresti ca salata sa fie mai dietetica, inlocuieste maioneza cu sos de iaurt

2

Daca vrei, poti inlocui maoneza sau sosul de iaurt cu ulei de masline, insa gustul va fi altul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Melitzanosalata - Salata de vinete greceasca