Salata de andive cu citrice

de Oana in Salate, 27 Apr 2009 | 7166 vizualizari

 

Este o salata dulceaga si foarte aromata. Am mancat cu pulpe de pui la gratar, a mers foarte bine(mie mi-a placut combinatia )…nu stiam cu ce s-o asociez…poate aveti voi idei :)

 

INGREDIENTE

  • un gref roz
  • o portocala
  • 2 andiveDressing:
  • un iaurt cremos
  • 2 linguri zeama de portocala
  • 1 lingura zeama lime (sau lamaie)
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita mustar dulce
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de andive cu citrice:

Se face foarte simplu. Portocala si greful se curata, se desfac in feliute si se curata si de pielitele amare. Andivele se spala si se taie bucati de 2 cm si se amesteca apoi cu citricele.

Intr-un bol se amesteca iaurtul cu uleiul, zeama de portocala si de lamaie, mustarul si se condimenteaza. Dressingul se pune peste salata si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de andive cu citrice" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de andive