Salata de ardei copt

de Ina in Salate, 11 Dec 2010 | 8606 vizualizari

 

Am muncit eu la copt si curatat 33 kg de ardei, dar a meritat :-bd

 

INGREDIENTE

  • ardei capia 
  • sare 
  • otet balsamic
  • un praf de zahar ( doar daca e nevoie )
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ardei copt:

    Ardeiul capia il coacem si-l pregatim pentru iarna asa cum am prezentat aici . 

    Dezghetam o punga de ardei copt sau cat avem nevoie. Zeama scursa de la ardei o turnam intr-un castron,  potrivim de sare si adaugam 3-4 linguri de otet  balsamic. Desfacem ardeiul in fasii potrivite  si-l punem in sosul cu otet. Amestecam totul cu o lingura, pentru ca ardeiul sa-si traga aromele sosului. Daca este nevoie mai punem sare si otet.

    Este salata preferata a familiei

TIPS-URI

1

Daca folosim otet balsamic nu este nevoie sa adaugam in salata zahar, intrucat otetul este deja aromat si contine si zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (22)

Ina 1

13.12.2010, 14:44

Serveste-te, mamaieelena !

Ina 1

13.12.2010, 14:44

Motanel, mare dreptate mai ai . Anul asta am avut numai ardei capia mari , carnosi si suculenti , numai buni de copt

Ina 1

13.12.2010, 14:44

Carla, chiar nu am incercat cu usturoi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Salata de macrou sau hering afumat