Salata de ciupercute cu maioneza si usturoi

de claudiaO in Salate, 2 Ian 2019 | 3267 vizualizari

 

Un aperitiv apreciat!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champinion
  • 3-4 linguri maioneza
  • 6 castraveciori murati
  • 1 lingura ulei
  • Usturoi pisat după gust
  • Sare
  • piper
  • Marar tocat mărunt
  • Zeama de la o jumate de lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ciupercute cu maioneza si usturoi:

Încingem uleiul si punem ciupercile întregi, spălate si curățate inainte. Presaram putina sare si amestecam ciupercile ca sa nu se prinda de tigaie. Punem un capac si tinem pe foc pana scade de tot zeama lăsată. În acest timp ele se gătesc in propria zeama si devin foarte gustoase. Le lăsăm să se răcească, apoi le tocam mărunt și le stoarcem de zeama. Tocam mărunt și castravetii (ii scurgem si pe ei de zeama) si ii punem peste ciuperci. Adăugăm sare,piper, usturoi,marar si amestecăm, apoi punem si maioneza si amestecam inca putin.

Gata! Poftiți la masa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciupercute cu maioneza si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de pui cu ciuperci