Salata de icre

de adry88 in Salate, 3 Aug 2011 | 6908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • 2 linguri de gris
  • 100 g icre
  • 1 ceapa
  • zeama de la o lamaie
  •  50 ml apa minerala 
  • 300 g ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre:

Se spala icrele si se pun la scurs.

Se pun pe baie de aburi pana scoat toata apa din ele amestecand continuu,dupa care se lasa la racit.

Fierbem grisul cu laptele.

Dupa ce s-au racit icrele adaugam ulei ca la maioneza,adaugam si grisul treptat.

Ceapa o tocam marunt si o oparim putin in apa colocotita,o lasam la racit.

La final punem zeama de lamaie si apa minerala.

Amestecam toate ingredientele si dam la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

lilik 1

04.08.2011, 01:53

tare bune

ionela2682 1

04.08.2011, 21:18

de ce speli si usuci icrele pe baie de aburi...eu nu am auzit niciodata asa ceva!!!...?

gaby_gabytza 1

05.08.2011, 11:45

arata super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de Icre de crap