Salata de icre de caras

de Dya Daniela Andrei in Salate, 20 Iun 2011 | 29194 vizualizari

 

Dupa o saramura de caras, logic urmeaza si icrele :) Nu stiu daca se recomanda o astfel de salata, insa eu am facut-o si va spun ca este delicioasa! Nu egaleaza finetea icrelor de stiuca, insa nu va vor dezamagi!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr icre de caras
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • 3 linguri apa minerala
  • ulei (cca 300-350 ml ulei)
  • ceapa verde sau rosie pentru servire
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de caras:

 Icrele curatate, spalate bine si scurse de apa (intr-o strecuratoare) se amesteca cu sare si se tin la rece pentru 24 de ore. Asezam icrele intr-un castron, adaugam ulei, treptat (ca si la maioneza) si amestecam continuu cu o lingura de lemn Cand icrele se inmultesc si capata consistenta (stau pe lingura) adaugam apa minerala si sucul de lamaie omogenizand compozitia.

Optional putem toca ceapa foarte fin si o incorporam in salata de icre. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de caras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati