Salata de vara cu paste si somon afumat la cald

de Satisfyyourcravings in Somon, 1 Iul 2016 | 3410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru pesto:
  • 30 grame busuioc proaspat
  • 40 grame Parmezan
  • 20 grame muguri de pin
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • o bucata mica de unt
  • Pentru salata:
  • 400 grame paste scurte (eu an folosit fusili si penne)
  • 220 grame somon afumat la cald
  • 1 castravete
  • 70 grame rucola
  • 400 grame rosii cherry (eu am folosit Rivolo)
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vara cu paste si somon afumat la cald:

Cu ajutorul unui blender se amesteca si maruntesc frunzele de busuioc, parmezanul, uleiul de masline si mugurii de pin. Se transfera intr-o cratita si se adauga untul. Se amesteca, la foc mic, pana cand untul s-a topit. 

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se taie rosiile in jumatati. 

Se taie castravetele longitudinal in doua, apoi se indeparteaza semintele cu o lingura si se taie felii. 

Pastele se scurg si se clatesc sub jet de apa rece. 

Se amesteca rosiile cu rucola, castravetele, pesto, pastele, sare si piper, daca este nevoie. 

Se imparte in portii si se decoreaza cu bucati de somon afumat la cald si piper proaspat macinat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vara cu paste si somon afumat la cald" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Capellini cu Sparanghel şi Somon