Sandvici cu snitel de soia

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 3 Mar 2010 | 8657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1punga snitele de soia [150gr]
  • 1 lingurita vegeta
  • 2 catei usturoi sare
  • piper
  • boia
  • piper
  • ulei
  • apa minerala [sau bere]
  • faina alba
  • 4 felii paine secara
  • 2 linguri maioneza
  • 2 linguri mustar frantuzesc [ boabe ]
  • ardei iute
  • ardei kapia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvici cu snitel de soia:

  1. soia felii se fierbe 10 min . in apa cu vegeta .
  2. soia se scurge si se amesteca cu usturoiul pisat .
  3. din faina alba , sare piper , boia si apa minerala [ sau bere ]se face o maia ca si de clatite . soia se da prin faina alba , apoi prin aluat si se prajeste in ulei incins . se scoate pe servetele absorbante .
  4. feliile de paine de secara se ung cu maioneza si bobite de mustar . deasupra se pune snitelul de soia taiat fasii si se decoreaza cu ardeei kapia si ardei iute .

TIPS-URI

1

aluatul [ maiaua ] pentru snitel iese foarte gustoasa preparata cu bere .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvici cu snitel de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

nadina73 1

19.08.2010, 23:41

imi place cum suna reteta o pun la favo sa nu uit si las 5 f

mihaelar63 1

20.08.2010, 17:11

multu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu soia prajita