Sandvis cald cu "DeSenvis"

de Valclaudia in Sandvisuri, 8 Noi 2013 | 2645 vizualizari

 

buna dimineata! :)

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine toast cu secara
  • 2 felii cascaval feliat
  • 2 triunghiuri de branza cu sunca
  • 4 feiute de salam
  • 4 lingurite pasta de telina in ulei
  • 2 gogonele murate
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald cu "DeSenvis":

Ungem 2 felii de paine cu branza topita.

Asezam feliile de salam, apoi cascavalul feliat.

Celelalte 2 felii se ung cu pasta de telina in ulei.

Le lipim peste feliile cu branza, salam si cascaval si le trecem prin prajitorul de sandvisuri pentru 2 minute.

Servim cu gogonele murate.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald cu "DeSenvis"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandvisuri haioase