Sandvis cu friptura de curcan si miez de lapte

de simona72 in Sandvisuri, 7 Noi 2013 | 2592 vizualizari

 

Nu se poate sa nu va ramana friptura de la masa de pranz...pt o cina eu zic ca merge si un sandvis cu friptura ramasa.....

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine de casa
  • 1 felie de friptura de curcan http://www.bucataras.ro/retete/friptura-de-curcan-53621.html
  • cateva bucatele de miez de lapte de la Delaco
  • sos dulce acrisor usor picant
  • pt servit: salata guacamole http://www.bucataras.ro/retete/guacamole-42869.html
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu friptura de curcan si miez de lapte:

Felia de paine se prajeste in prajitorul de paine. Carnea se taie in bucati mici. Dupa ce a fost prajita se unge cu putin sos de la friptura, se presara deasupra bucatele de carne, cativa mieji de lapte si sos de care va place si cat doriti (eu am folosit un sos dulce acrisor usor picant). Am servit sandvisul cu o salata guacalome, voi puteti si mai simplu, cu o ceapa verde, rosii....

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu friptura de curcan si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu snitel de pui si cascaval