Sandvis cu branzeturi si ridiche

de Valclaudia in Sandvisuri, 16 Noi 2013 | 2936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 felii de paine graham
  • 2-3 triunghiuri de branza topita cu ardei
  • putin cascaval afumat (ras)
  • cateva felii de ridiche
  • 3 frunze de salata
  • sare aromata cu ierburi de Provence
  • chimen
  • 2 lingurite ulei de arahide
  • putin praf de chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu branzeturi si ridiche:

Spalam frunzele de salata si le taiem fasii.

Spalam,curatam ridichea si o taiem felii.

Asezam salata si ridichea pe farfurie, presaram sare aromata si chimen, apoi stropim totul cu ulei de arahide.

Ungem feliile de paine cu branza topita, presaram cascaval afumat ras si praf de chili si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu branzeturi si ridiche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Anett 1

17.11.2013, 09:28

bianca92 1

17.11.2013, 09:33

pe cat e de simplu, pe atata e de gustos. cel putin eu ma simt foarte tentata sa mananc asa ceva

simona72 1

17.11.2013, 12:27

Cu atatea branzeturi nu rezist!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar