Sandvis cu oua, branza Cheddar si bacon

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 7 Dec 2015 | 3241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine cu tarate
  • 2 oua
  • 1 lingura unt
  • 20 grame branza Cheddar, taiata cuburi mici sau rasa
  • 2 felii bacon
  • sos picant (eu am folosit Tabasco Chipotle)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu oua, branza Cheddar si bacon:

Cu ajutorul unui pahar sau al unei forme rotunde pentru taiat biscuiti, se gauresc ambele felii de paine. Se prajesc intr-o tigaie fara ulei pana devin aurii. 

Se sparge cate un ou in interiorul fiecarei gauri, avand grija ca galbenusul si mare parte din albus sa ramana in gaura. Se prajesc la foc mediu 2-3 minute. 

Cu ajutorul unei spatule, se intorc feliile de paine cu grija si se lasa la prajit inca 1 minut. Se adauga untul si se scutura tigaia astfel incat feliile de paine sa se prajeasca in unt. 

Se adauga branza pe una dintre felii si se lasa 1 minut sa se topeasca. Se stropeste felia cu branza cu sos picant si se aseaza baconul deasupra, apoi se inchide sandvisul cu cealalta felie. 

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu oua, branza Cheddar si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

miki_a 1

08.12.2015, 08:47

Ce bun ar fi la ora asta! Multumesc pentru precizarea tipului de sos! In curand "ma dau" la retetele tale!

Gicuta 1

08.12.2015, 09:46

Satisfyyourcravings 1

09.12.2015, 21:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu snitel din piept de pui