Sandwich Flammkuchen-Toast

de Cris2711 in Sandvisuri, 22 Mai 2016 | 16660 vizualizari

 

In general imi place Flammkuchen, iar pentru astazi am ales versiunea Toast, calde sunt atat de bune! Am mancat cu ceapa verde.

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi
  • 8 felii de toast mai mari
  • 150-200 g sunca afumata taiata cubulete mici
  • 200 g creme fraiche
  • 150 gr branza rasa Emmentaler
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich Flammkuchen-Toast:

Ceapa verde se taie rondele.

Cuptorul se pregateste la 175° C.

Intr-un castron, de marime mijlocie, se combina ingredientele de mai sus.

Se formeaza  o crema mai consistenta.

Se pun feliile de Toast pe tava de cuptor, apoi se pune cu lingura crema deasupra.

Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Cand sunt gata, se servesc imediat.

TIPS-URI

1

Eu am pus pe feliile de Toast si putin ulei de masline inainte de a orna cu crema.

2

Am mancat cu ceapa verde dar e bun si cu rosii.

3

Un pahar de vin se potriveste alaturi de Toast.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich Flammkuchen-Toast" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Ksenya 1

11.08.2016, 10:30

Ce faina e! Trebuie s-o fac si eu musai!

Sidy 1

19.08.2021, 06:15

Un mic dejun perfect !

dantes 1

19.08.2021, 07:37

Bune!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciabatta cu cascaval si ceapa verde