Saramura pui

de ella 87 in Pui, 2 Mai 2017 | 2981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui superioare
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia
  • mustar
  • Sos
  • apa
  • cimbru
  • usturoi
  • ardei iute
  • ardei rosu
  • rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura pui:

Condimentam pulpele (sau un pui, ce aveti), le lasam minim 1h, sa patrunda aromele.
Dupa aceea, le frigem pe gratar sau in tigaie grill. Cat timp se frig, preparam saramura. Frigem si legumele.
Intr-o oala, punem apa, rosiile si ardeiul le taiem micut, condimentele enumerate mai sus, lasam sa dea intr-un clocot; cand sunt gata pulpele, le punem in oala si lasam 10 miute, sa fiarba la foc mic.
Servim cu mamaliguta.

Yamyyy

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe superioare de pui la cuptor