Saratele

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2010 | 7855 vizualizari

 

Rapide si foarte gustoase

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie foietaj
  • 1 ou
  • cascaval
  • mac
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se lasa sa se dezghete foetajul putin dupa care se unge cu ou batut ,se presara mac sau cascaval se taie fasii si se rasucesc in forma de spirala

Se coc intr-o tava unsa aproximativ 15 minute.Merg perfect  cu o bere

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

La Ancuta 1

07.10.2010, 13:22

ce harnicuta ai fost. Mai sunt si pentru mine?

daniela11 1

10.10.2010, 14:18

buna , dar sunt foi din alea cu care faci si placinte?si cate foi pui?

marty 1

10.11.2010, 08:37

felicitari Nadina, arata intradevar delicios si sunt sigura ca asa au si fost. Am si salvat reteta la favorite si am sa o fac cit de curind posibil.

tine-o tot asa!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele rapide