Saratele cu susan

de ryta in Prajituri, 11 Ian 2014 | 3181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de untura
  • o cana de bors (poate fi si vin alb)
  • un ou
  • un bob de drojdie
  • faina cat cuprinde
  • 50 g susan
  • 100 g cas sarat de oi
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu susan:

Se topeste untura si se amesteca cu borsul,se adauga oul,drojdia si casul de oi ras dupa care se adauga faina cat cuprinde.Se framanta bine.

Se ia o parte din aluat  si se intinde cu sucitorul o foaie peste care se pune susanul si se apasa un pic cu sucitorul ca sa se indese susanul in aluat.

Se taie cu un cutit fasii din aluat dupa care se iau si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se dau la cuptor la foc mediu intre  10-12 min.

Se procedeaza la fel si cu celelalte parti din aluat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

12.01.2014, 13:59

Imi plac mult!

ryta 1

12.01.2014, 16:43

pity19 1

16.04.2014, 17:45

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata si nuci