Saratele cu susan si melcusori aperitiv

de Adele in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2014 | 4651 vizualizari

 

Cu toate ca afara sunt peste 30 de grade m-am incumetat sa folosesc cuptorul si sa pregatesc o mica gustare piticilor mei :)

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 700 gr faina
  • jumatate cub drojdie (10 gr)
  • sare
  • 1 ou
  • 3 linguri ricotta
  • 50 gr unt(margarina)
  • Umplutura:
  • ricotta 3 linguri
  • sunca presata 50 gr
  • 2 linguri parmezano ras sau cascaval.
  • susan
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu susan si melcusori aperitiv:

Pentru inceput pregatim un aluat: intr-un vas punem faina cu ricotta, untul bucati si oul. In 2 linguri de apa dizolvam drojdia si o adaugam peste ingrediente amestecam bine si framantam un aluat. Il lasam cateva minute, dupa care il impartim in doua.

Partea 1: -pregatim saratelele ,intindem o foaie rotunda ,deasupra presuram susan si o taiem in fasii de 1 cm le invartim usor si le punem in tava .Le dam la cuptor pentru 10 minute la 200 °

Partea 2: Cu aluatul ramas intindem o foaie ,deasupra presuram susan. Intr-un vas amestecam ricotta cu sunca si parmezanul dupa care le intindem deasupra ,rulam bine si taim in bucati de 2 cm fiecare le intoarcem si le punem in tava .Le dam la cuptor pentru 20 de minute la 200°.

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice umplutura doriti .

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu susan si melcusori aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu cascaval si sunca