Sarmale cu pui la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 22 Iun 2016 | 4151 vizualizari

 

S-au facut excelent si au fost super gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 3 foi de dafin
  • putin ulei de masline
  • 1/2 cutie de rosii cuburi
  • apa

Pentru umplutura:

  • 500 g piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 1 lingura de orez
  • vegeta/piper/cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu pui la slow cooker Crock-Pot:

Frunzele de varza se desfac cu atentie,se pun intr-un castron mare cu apa.

Carnea de pui se toaca, se pune intr-un castron impreuna cu orezul, ceapa tocata marunt, morcovul ras pe razatoarea mare si condimentele.

Se impacheteaza sarmalutele si se pun deoparte.

Pe fundul vasului slow cooker Crock-Pot 2.4 l punem varza tocata marunt, asezam sarmalele, punem apa, foile de dafin si stropim cu putin ulei de masline.

Setam aparatul la functia High pentru 4:30 min.

 

TIPS-URI

1

se servesc cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pui la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc, umpluta cu carne tocata, la slow cooker Crock-Pot