Sarmalute cu porumb-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 12 Mar 2010 | 4476 vizualizari

 

sant grozav de bune

 

INGREDIENTE

  • frunze de varza (20 buc)
  • 18o g orez
  • 2 morcovi
  • 2 cepe mai mici
  • boia de ardei dulce
  • 3-4 linguri de pasta de tomate
  • putin ulei
  • cimbru
  • 1 cutie boabe de porumb
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu porumb-post:

Se caleste ceapa tocata cu morcovul ras,apoi se pune boiaua de ardeiu,cimbru,pasta de rosi si orezul se lasa putin sa se calesaca 3-4 minute apoi se pun boabele de porumb

Se impacheteaza sarmalutele

Se pun in vas de yena si se pun la cuptor cu 1 cana de apa ,asa cat sa le acopere cat de cat,se poate pune cate o feliuta de rosie pe fiecare sarmaluta sau pasta de tomate

Se servesc cu mult drag

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu porumb-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

12.03.2010, 23:09

nici eu , dar vreau , totusi mi-ai pus cam multe in farfurie

nadina73 1

12.03.2010, 23:24

haide mihaela te astept mai am

nadina73 1

12.03.2010, 23:25

incercatile cu incredere daca va plcace porumbu ,atunci cu siguranta va plac si sarmalutele cu porumb de post

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Linte rosie cu orez