Scarita de porc/ Ribs la cuptor

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 19 Mai 2022 | 7890 vizualizari

 

 O noua reteta de ribs ! Au iesit minunate si le-am servit cu varza de Bruxelles la cuptor.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/02/scarita-de-porc-ribs-la-cuptor.html

 

INGREDIENTE

  • 800 g scarita de porc
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de sirop d'artar (al meu era fara zahar)
  • 1 lingura sos concentrat de rosii
  • 1/2 ardel rosu
  • cimbru uscat
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scarita de porc/ Ribs la cuptor:

Curatati legumele, tocati usturoiul. Taiati ceapa si ardeiul in lamele. Amestecati uleiul cu siropul si concentratul de rosii. Puneti carnea intr-un vas pentru cuptor, presarati sare si piper si ungeti-o cu sosul pregatit.   Presarati deasupra cimbru uscat, ceapa, usturoiul si ardeiul taiat. Acoperiti cu o foaie de aluminiu si dati la cuptorul incalzit la 160 °C timp de  50 de minute. Indepartati foaia, ridicati temperatura la 180°C si lasati inca 20-25 minute sa se rumeneasca (intoarceti carnea la jumatate de timp) Serviti cu garnitura dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scarita de porc/ Ribs la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc la cuptor