Shaorma home

de deyutzky in Mancaruri cu carne, 26 Mar 2011 | 6050 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru lipii:

  • un pahar faina
  • 1 lingurita ulei
  • cca 10 gr drojdie proaspata
  • 1 vf de cutit de sare
  • 1 lingurita de zahar

Compozitie:

  • 2 pulpe pui
  • o rosie(eu n-am avut acum castraveti murati)
  • 3-4 cartofi
  • ketchup
  • sos maioneza
  • sos usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma home:

Punem faina intr-un bol, adaugam drojdia pe care o dizolvam in putina apa calduta, adaugam sarea si zaharul si apoi uleiul.

Facem aluatul pe care il separam in 2.

Intindem fiecare foaie pe o planseta tapetata cu faina. Foile trebuie sa fie cat mai subtiri.Punem lipia la copt fara ulei (eu am un fel de plita micuta pt aragaz)...dar se pot coace si in tigaie fara ulei.

Carnita o prajim si o taiem bucatele, prajim si cartofii, rosia o taiem felii subtiri.

Dupa ce lipiile sunt gata, le punem pe foile de aluminiu...adaugam sosurile, carnita, cartofii si feliile de rosii...si gata!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma home" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

deyutzky 1

29.03.2011, 00:59

ms mamaie

Dya Daniela Andrei 1

05.04.2011, 16:22

chiar imi doream! pana reusesc eu sa fac, pap de la tine!

deyutzky 1

05.04.2011, 23:02

papa dya

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos teriyaki