Snitel de pui cu cascaval afumat

de Adinacarla in Pui, 19 Noi 2010 | 4343 vizualizari

 

In weekendul trecut am ajuns in zona Sibiului si asa mi-am cumparat si eu cascaval afumat...o bunatate...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cascaval afumat
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu cascaval afumat:

Spalam bine si feliem pieptul de pui.

Batem carnea invelita in folie alimentara cu ajutorul batatorului pentru carne.

Piperam si saram dupa gust. Pe fiecare buncata de carne punem o felie de cascaval, pliemcarnea astfel incat cascavalul sa ramana complect acolerit. Dam snitelul prin faina, apoi prin ouale batute ca pentru o omleta la final prin pesmet. Prajim in ulei incins.

A fost foarte bun...

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Adinacarla 1

20.11.2010, 01:39

MotanLaOale, rocsi_1612, mena29, nadina

Sylvia 1

23.11.2010, 10:53

wow ce bine arata am venit sa le admir macar

Adinacarla 1

23.11.2010, 11:35

Sylvia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui tiganesc la punga