Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
Schnitzerelul - habar nu am daca exita cuvantul asta ;) - aceste este sublim. Eu personal nu sunt fan schnitzel, dar asa o bunaciune nu am mai mancat. Pentru ca al meu prieten este nebun dupa asa ceva ( ce sa-i faci, asa sunt crescuti nemtii ;) ), mi-am cumparat o carticica de bucate numai si numai cu retete de schnitzel.
Sa incepem :)
Batem bine carne cu ciocanul pentru schnitzel.
Mustarul se amesteca cu Crème Fraîche pana rezulta o pasta omogena.
Faina se pune pe o farfurie. Pe o alta farfurie punem pesmetul.
Punem pe foc o tigaie, adaugam uleiul si untul.
Bucatile de carne le trecem prin (in aceasta ordeine):
1. Faina
2. Pasta de mustar
3. Pesmet
apoi le punem in tigaia infierbantata.
Le prajim circa 3 minute pe fiecare parte (sau pana devin aurii/maronii). Le scoatem pe un servetel absorbant.
Servim calde cu o felie de lamaie deasupra.
Enjoy :)
1
Daca nu gasiti Crème Fraîche, folositi un iaurt mai gras (sau crema de iaurt)
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult