Snitzel in crusta de mustar

de Strawberries thoughts in Curcan, 4 Noi 2013 | 4713 vizualizari

 

Schnitzerelul - habar nu am daca exita cuvantul asta ;) - aceste este sublim. Eu personal nu sunt fan schnitzel, dar asa o bunaciune nu am mai mancat. Pentru ca al meu prieten este nebun dupa asa ceva ( ce sa-i faci, asa sunt crescuti nemtii ;) ), mi-am cumparat o carticica de bucate numai si numai cu retete de schnitzel.

Sa incepem :)

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati schnitzel de curcan (poate fi si porc, pui, vita)
  • 4 linguri mustar ( eu am avut Dijon, insa sunt convinsa ca merge si cu alt mustar)
  • 100 g Crème Fraîche
  • 4 linguri faina
  • 100 g pesmet
  • sare, piper
  • 1 lingura ulei+ 1 lingura unt pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitzel in crusta de mustar:

Batem bine carne cu ciocanul pentru schnitzel.

Mustarul se amesteca cu Crème Fraîche pana rezulta o pasta omogena. 

Faina se pune pe o farfurie. Pe o alta farfurie punem pesmetul.

Punem pe foc o tigaie, adaugam uleiul si untul.

Bucatile de carne le trecem prin (in aceasta ordeine):

1. Faina

2. Pasta de mustar

3. Pesmet

apoi le punem in tigaia infierbantata.

Le prajim circa 3 minute pe fiecare parte (sau pana devin aurii/maronii). Le scoatem pe un servetel absorbant.

Servim calde cu o felie de lamaie deasupra.

 

Enjoy :)

 

 

TIPS-URI

1

Daca nu gasiti Crème Fraîche, folositi un iaurt mai gras (sau crema de iaurt)

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitzel in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

- Andreea - 1

05.11.2013, 10:55

Iau si eu unul

Strawberries thoughts 1

05.11.2013, 12:15

Va multumesc mult, bucatarasi dragi. Data viitoare fac mai multe si sunteti toti invitati

laura_n 1

05.11.2013, 14:48

foarte misto, bravoo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Șnițele din pulpă de curcan (rețeta remediată!)