Sos caramel

de xana in Sosuri, 21 Ian 2018 | 5494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 220 gr zahar
  • 8 linguri apa
  • 120 ml frisca lichida neindulcita
  • 80 gr margarina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos caramel:

Amestecam apa cu zaharul pana devine un amestec omogen dar fara ca acesta sa se topeasca complet. Punem la foc mediu pana capata culoarea chihlimbarului fara sa amestecam deloc. Adaugam apoi margarina si amestecam. Luam de pe foc si cu grija adaugam si frisca. 

Cand este cald, sosul este lichid, dar cu cat se raceste va deveni mai gros. Se pastreaza foarte bine la frigider. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos caramel" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos de mustar