Sos cu hrean

de Miha in Sosuri, 13 Oct 2009 | 10150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g smantana
  • 1 radacina hrean
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos cu hrean:

Hreanul se da pe razatoarea cu ochiuri mici.

Smantana o incalzim pana aproape de punctul de fierbere, dupa care adaugam hreanul. Saram si piperam dupa gust.

Se poate servi cu friptura de pui, cartofi la cuptor sau dovlecei crocanti la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu hrean" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos de iaurt cu branza feta si usturoi