Sos de patrunjel cu iaurt

de alilianaa in Pt. carne, 30 Apr 2014 | 13643 vizualizari

 

Este atat de racoros si de bun ca merge servit si pe o felie de paine....frumoasa descriere, nu? Initial am vrut numai sos de patrunjel, dar am vazut ca iese putin din ce am pus eu in vasul blender-ului. Mi-a venit ideea cu iaurtul si nu regret deloc pentru ca i-a dat o savoare buuuna, foooarte buuuna!:)

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi bune de patrunjel
  • cateva fire de marar ( optional)
  • 2 fire usturoi verde
  • 5 linguri apa
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper dupa gust
  • 350 g iaurt, 0,1% grasime
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de patrunjel cu iaurt:

Patrunjelul se  spala si se rupe frunza cu frunza si se pune in vasul blenderului vertical. Se spala si mararul si se adauga tot acolo. Se mai pune apa si uleiul, sare, piper si se mixeaza pana devine aproape o pasta.

Cand este gata se adauga peste iaurt si se omogenizeaza. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de patrunjel cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Nuggets din piept de pui cu sos de iaurt