Sos mexican rosu

de Brindusa in Pt. carne, 14 Mai 2010 | 6734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cepe, tocate marunt
  • 3 catei de usturoi, tocati marunt
  • 1 ardei gras, taiat cubulete
  • 1/2 lingurita chlli pudra
  • 1 lingurita chimen pudra
  • 1/4 lingurita scortisoara pudra
  • 1 conserva de rosii taiate
  • 300 ml supa clara de pui
  • 2 linguri unt de arahide
  • 1 lingura oregano tocat
  • sare dupa gust
  • ardei iute, daca iti place hot
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos mexican rosu:

Incalzeste uleiul si caleste putin ceapa.

Adauga usturoiul, chilli, chimen, scortisoara, oregano caleste putin

Adauga ardeiul si caleste putin.

Pune rosiile si supa si fierbe 2 clocote. Adauga untul de arahide, potriveste de sare si fierbe la foc foarte mic 10 minute. 

Daca se ingroasa prea mult mai aduga apa (sau supa de pui).

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos mexican rosu" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos BBQ